Followers

Sunday, March 18, 2012

the day w/ miss fazura and hot air ballon. :)

ini gamba kat alamanda,putrajaya, actually this pic was taken right after we goin to hot air ballon. it was a coincidence actually.and i was like wanna scream loudly when i see her at the watson.she's currently promoting lux,at that time i was lucky because i got a piece of polaroid pic w/ her.only for those who bought lux shower foam. that's was awesome! :)


time ni fazura dok taye sape name sbb nak bubuh atas shower foam tu.tp yang saya dok sibuk cakap "akk lawa.comel macam princess" then she answered " ala biasalah makeup" its not because of makeup,she's really pretty and stunning like a princess! memang suka sangat dia. cantik kan fazura ni? :)

 ok.back to hot air ballon punya cite.actually we about to plan goin there sharp at 7.30a.m. disebabkn masing-masing lambat bangun melepas nak naik hot air balloon tu.dah la comel.kale rainbow.best ye kalau dapat terbang ke awan best ye! tp takpelah.dapat tengok pun still ok what? :)



kemain ramai orang kat sini.penuh sesak,panas pulak tu.matahari tengah terik time ni..sampai parking pun sempit.mujur putrajaya ni kawasannya luas.

this pic credit to daya.paling suke gamba ni sebab background pelangi penuh kat belakang even though it a bit blur skit.:)
ok tempat ni sejuk,tak panas.sebab ade kipas besar kat luar.that's y boleh masuk dalam ni.dan yang paling penting.murah je kalau nak masuk.:) 





 ade permainan pulak tu.tapi kami tak main la.sebab time ni dah panas sangat.cepat-cepat nak balik sebab dah lapa sebenarnya.hehe



 even tak dapat naik,dapat naik atas bakul ni pun kira jadi la.thank you kat amoi cina dengan uncle cina yang tolong tangkapkan gamba ni untuk kami.:)


sekian sahaja dari bilik berita ye. :)

p/s : followers mean something but readers mean everything. i appreciate those who follow my blog but i double appreciate those who read my blog.thank you so much :D'

7 comments:

fyna said...

fazura! she's cute! waaa teringin nak naik belon ni..jelesnya

misz uzmy said...

syoknye....
nak pergi tpi xde sape nk bawa...
huk huk..

fazura mmg cantik.. :)

Sue_Echan said...

rumah dekat pon x bkesempatan nak p..

!~ Dolly Auliya ~! said...

wahhhh ! best nyerr dpt jumpa fazura, balloon tu ponn sgt ohsemmm ! :)))

Anisa's Corner said...

wahh dapat jumpa miss fazura tu.. jeles2 -,-

cik mun said...

wahhhh..
dah lama dah nak naik hot air balloon..
xkesampaian lg niat dihati..huhu

fizafantagirO said...

sy duk putrajaya , tp dah dua tahun terlepas nak pegi hot ballon . tahun depan mesti pegi :)
nway .. fazura mmg cantik :) suka dia sgt .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...