Followers

Monday, March 19, 2012

combination purple and pink!

trial for bridal makeup.w/o fake eyelashes.and like usual,hee macam dah tak ada orang lain dah. my sister be my pretty mannequin again. ni kahwin olok-olok saje tau.
 she's still studying at the same campus w/ me.cuma dia ambil bahagian engineering.engineer to be ye dok zi?
kali ni yang berbeza,eyeshadow ye sedikit tebal.sesuai lah pada siapa-siapa yang suka makeup yang heavy sikit tu.ada yang suka natural,and ada juga nak nampak vouge the class jugak kan?so here's the result for vouge the class.he :p


here am trying to make somethin nude at her chicks and lips because its already striking with heavier smokey eyeshadows.
 tips :blend in color on bottom lashes for color on the bottom (a key smokey eye look! ) :)  



photography entirely by me.






bagi sesiapa yang berminat dan mahukan makeup service as low as 20? hire me now! you can also get a few photography session by yazati (collaboration w/ daya,zaty and me) for free!

i got a few requests that wanted me to do video makeup tutorial.actually bukan saya tak mahu.tapi,ade jugak yang termuntah tengok video saya tu nanti kang.hewhew.

p/s : am just an ordinary person who love about art,photography and makeup.to be famous?certainly i won't.

thank you for those yang dah follow blog ni k.leave your link so i can easily re-follow you too.TQ XOXO!!! (':

1 comment:

Nadhira Izzati said...

hi dear, lawa makeup... tapi kalau boleh bagi blendkan lagi kaler2 tu.. sbb masih nampak harsh :) btw, keep it up^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...