Followers

Tuesday, May 29, 2012

MASTERPIECE PHOTOGRAPHY


MASTERPIECE photography
we provide photography packages with the lowest price ever! Call us at 013-3629388 for the price detail. or email me at azzahoney9@gmail.com 

Monday, May 28, 2012

price for makeup services.

We provide wedding, engagement, dinner, occasion, or any professional makeup services.

Wedding - RM100 (free eyelashes, free personal photography) heavy makeup. 
Engagement - RM50 (free personal photography) light makeup.
Dinner, Party, Occasion, Event - the price depends on type of makeup requested. RM20-RM100) 
Trial makeup - RM20, IIUM's student (RM15) *note that, this is just a trial makeup, so the result may not have the same quality as the real one. 

The price excluded transportation cost. Pay only for the fuel cost. Except JB and KL.



If you wanted the simplest and cheapest makeup services. We may be the one that you are looking for. 
 Thank You. :')


Friday, May 25, 2012

mahu cantik dengan barang murah????

hye and hello readers!
Today I wanna share with you guys on what i have bought yesterday
barang ni sangat murah!. saya beli ni kat nanacharcoal
total semua RM65 sahaja! postage included. murah tak


dorang ade promosi sampai 31MEI ni. total semua barang RM75. disebabkan saya dah ade charcoal mask tu,so saya tolak satu barang jadi RM65 total kesemuanya. kalau nak tahu charcoal mask macam mane boleh review entry niLINK  (press CTRL+click) function right click disable.


korang boleh jugak isi order form kat blog yang tertera tu. tapi saya lebih suke deal kt FB. he
service dorang sangat best! harini korang bayar esok korang dah dapat dah parcel tu.
tak payah nak tunggu 2- 3 hari. service dorang memang 5stars!!


ok ni. pati apricot 6ml. 
 mula-mula nak ambil yang satu cup besar tu. tapi yang ni i nak try dlu. nanti i buat review before and after pulak k kalau sempat. :)
n kakak i gune memang berkesan. dulu banyak gile jerawat batu semua. sekarang dah tinggal anak-anak jerawat je lepas pakai ni. 
banyak khasiat kalau pakai pati ni. selain hilangkan parut,jeragat n jerawat die boleh dipakai pada kulit merekah, bibir, rambut dan sebagainya. nak tahu lebih lanjut khasiatnya boleh pergi kat SINI


yang ni sekali dalam set. fungsinya sebagai alat pembersih muke. kalau mandi kita pakai sponge kan? haa ni special tuk muke 
best jugak! lepas pakai bende ni kulit terasa licin. cara nak pakai. korang letak facewash korang atas ni 
and gosok dengan manje. :)


lepas korang cuci muke dengan pencuci muke charcoal tu korang boleh apply ni. nose pad. 
jenis macam getah kat pkok getah tu hah. pekat gile. tunggu lepas kering then tarik slow2. 
kalau korang nak pakai charcoal mask yang hitam tu pn boleh juga. choose either one k. pakai bukan 
tiap hari. nanti tak nampak kesannye kalau semalam dah tarik blackhead whitehead keluar.
tunggu 3hari or pakai sekali seminggu pn boleh, depends pada whitehead blackhead korang banyak mane. he
then lepas tu baru pakai pati apricot k. gerenti esok muke korang berseri-seri. XD

kalau korang suke barang ni dapatkan barang ni sekarang sebelum 31MEI. grab it fast! murah! :D'
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...