Followers

Thursday, March 8, 2012

cara hilangkan blackhead whitehead cara mudah dan murah! :)

ok harini saya nak share dengan gegirls kat luar sana cara yang paling mudah nak hilangkn blackhead whitehead and definitely dengan harga yang sangat murah.!
korang pernah dengar b.liv tak? b.liv from cellnique.product ye memang bagus.dan harganya pun quite mahal jugak la,hampir-hampir nak mencecah angka 200.


it proven that b.liv is the top skin care brand in treating black & whiteheads and also proven to diminish all unsightly large pores in just 14days.

tetapi jangan risau,bagi orang-orang yang biase-biase kita yang tak mampu nak beli masih lagi boleh hilangkan blackhead dan whitehead anda! ini terbukti berkesan.sebab dah ramai dapat feedback yang baik daripada pengunaan product ni.





korang boleh tengok lepas hasil selepas saya pakai kat muka.ada bintik-bintik putih melekat kat mask surface tu.sangat bagus.boleh pakai sekali seminggu.product ye jenis gel hitam.pakai pekat-pekat kat muka then biar sampai 3 atau 4jam.


ni productnya. korang boleh beli kat link ni. dian pixy
memang ada kualiti.dan murah.selamat mencuba :)

6 comments:

Ayumi Comot said...

huhu...ayu pakai masker telur je nk buang bintik2 hitam n putih tu..:)

kumin alfi said...

nak jugakk, rm berapa ni? kat watson ade? guardian?

azzahoney said...

@kumin ade kumin.tapi tak sure kat kedai mane ade jual ni.watson takde sasa takde guardian takde.dah tgk dah.

cik azLyzah⊙.☉ said...

Dear brape rm?
kat mane ada jual erk..nak try juga neh^^

Follow erk:)

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

kat Daiso Berlambak benda ni. belilah. RM5 je

iza said...

serius ada kat daiso? kena gi carik sekarang jugak... thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...