Followers

Friday, March 9, 2012

alien version look!

ok,harini saya try buat alien atau sesuai guna theme ni kalau nak g custom dinner jadi charlie angel ke tombs rider ke.memang sesuai.:)

saya guna teknik smokey eye.and buat eyelines panjang sedikit supaya nampak ada huge impact inside it.
and lipstick buat kale pale-pale sedikit.tapi kat bahagian tengah letak pink2 biar nampak segar..

kali ni saya sediakn 4cara nak gayakan theme makeup yang saya buat kali ni.




#picture 1 gaya arabian-arabian sedikit


#picture2 gaya gadis melayu 


#picture3 modelling 


#picture 4 charlie angels come back!
sorry for the blurry pics.harini takleh tangkap gune camera.sbb takde orang nak tangkapkn.thats y the pics are not very clear.sorry.:(

and for your information.ade certain makeup tak sesuai nak digayakan untuk certain theme for occasional event,bridal and so on.contohnya: kalau buat blink2 bulu mata kale2 macam peacock untuk bridal makeup.korang rase sesuai tak?tak kann.hihi :P

P/S: sesiapa yang nak mintak request buat tutorial ni pn boleh.or nak minta saya terima special request daripada anda pn boleh.i'll try, :)

special to my followers.wait for another entry.saya dalam process nak buat giveaway untuk kalian.stay tune in my next update ya.peace! :D'

7 comments:

AzRi AtHiRaH said...

singgah dan foll0w sini^^

Rain said...

lien ni bole wat bini ek.. hehehe

AzRi AtHiRaH said...

okayy welc0me.,btw thanx jugak foll0w sy :)

daya said...

suka number dua ! awak, nanti buat lah gaya gila ! hahahaha. :D

'IzzatyKhairuddin' ツ said...

asal tak panggil aku amek gamba ? hahaha

Ayumi Comot said...

wah.mesti hadiah giveaway brg2 mekap gak ni kan?huhu

'IzzatyKhairuddin' ツ said...

lawa.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...