Followers

Saturday, March 10, 2012

bridal makeup.natural look.

these were yesterday pictures.,i failed to upload the pics as soon because i have many things to.well yeah,the hectic week just begin.
it was early at the morning,i have netball tournament inte-kulliyah of architecture.n alhamdulilah.we managed to get 3rd place..n now badan mula rasa bisa-bisa sebab dah berapa hari stop jogging.:/

back to my story,.zaman sekarang dah tak macam dulu.semua demand prefer makeup yang simple.ternyata makeup yang simple tula yang cantik.:) kalau saya kahwin pun nak dimakeupkan dengan cara yang simple.dan ofcourse berlandas hukum dan syariat islam ,sendiri tahu kan yang cukur kening itu haram kan..:)
toksah banyak cerita lah.meh tengok gamba-gamba my sista yang jadi my pretty mannequin semalam.
hope you guys enjoy it.










photography and makeup entirely by me.

thank you readers.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...