Followers

Sunday, May 20, 2012

cat eyes look!

hye and assalamualaikum readers! 
today is my another makeup trial.
requested by izzatyK
thank you izzaty cuz spending some time with me today.
she said this is her first time applying makeup.
she never apply makeup even mascara or eyeliner thou.
so bile saya conteng-conteng muka dia, she was like. "its really me? are you kidding me? this is me?" haha
tu la reaksi orang yang tak pernah makeup ni. dia cakap buruk. but for me. you are pretty zaty
ok toksah cakap banyak. here is the result.
scrolling down and take a look! :D


before and after.

 kali ni saya cuba buat mata cik zaty kita nampak besar sedikit. inspired by rihanna dalam who's that chick punya album. dan lipstick memang sengaja nak bagi pale sedikit. sesuai dengan combination mata yang dah galak tu




 again. bulu kening dia saya tak cukur. kalau ade messy sikit tu perkara normal ye tuan-tuan dan puan-puan he. :) 
dan bulu mata zaty dah panjang. no fake eyelashes.






lain orang lain cara
lain orang lain citarasanya.
for me. as a MUA i need to fullfill my customer's desire.
maybe not as a perfecto. but i will try my best. thank you. :')

and thanks jugak for those yang comment.sy memang memerlukan kritikan dari anda. yang baik sy cuba jadi lebih
baik. yang kurang saya cuba atasi.
thanks. :')

p/s: are you still looking for wedding,engagement, occasion, dinner or any makeup professional services. 
do grab our services now!
the price below than 100! believe it or not? :) 

6 comments:

NurZalwani said...

Zatie ke niiiiii ? lawa la makcikk!! XDXD

nureensyerah said...

pergh, lain gila muka zaty,

azzahoney said...

@wani haha. tak kenal ni zaty.

azzahoney said...

@syera. kannn. :)

Miss Chocolate said...

mngkin bhagian hidung trlalu nmpk terang kot..mcm mmbrukn ckit cra mekup awk ..just bg tau pndpat mta yg mlhat je :)

azzahoney said...

@misschocolate thanks. will improve! he :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...