Followers

Tuesday, May 8, 2012

8 barang perlu ada dalam poket beg saya!


1) wajib ade. kalau takde ni habis kene marah ayah ibu kalau diorang kol tak angkat. he

2) yang ni pn kira wajib jugak. sebab no maxis. susah kalau kawan-kawan ade emergency nak kol no ni tak angkat.

3) ha jam memang wajib ade. kalau tak ade jam susah nak aim bile kelas nak habis. he

4) ni kira tak ade lah wajib sangat. tapi kene ade jugak lah. lepas solat nak apply balik muke yang oily ni ke

5) hypersharp maybelline eyeliner ni pn kira barang makeup kedua patut ade. mata dah lah sepet. 
jadi harus lah ade ni agar mata kelihatan berseri-seri gitu.takde lah nampak sangat mata baru 
bangun tido ke tak mandi ke kan? haha

6) ni collegen lipstick. beli kat D'herbs. bagus sbb bibir saya tak kering dan nampak kemerah-merahan. 
naturally ikut warna darah.

7) mini maybelline foundation. ni pun dikira patut ade jugak. function nye nak tutup jerawat and lingkaran hitam
bawah mata. tapi kadang-kadang tak bawa pun sebab rasa tak perlu.he

8) gel liner from sasa. gel liner ni barang ke 8 yang perlu ade. tapi kadang-kadang tak bawa pn, siap-siap 
pakai dulu sebelum nak keluar. then just apply hypersharp kalau nak touch up. as easy as 1.2.3!





p/s : ade masa beberapa minggu saje lagi nak habis sem ni. pastu hoorey!!!! :D' wish me luck on my portfolio day.

5 comments:

NurZalwani said...

purse xde ke makcik ? hehe btw, untunglaaa ade BB ngan aipong.. XD

azzahoney said...

@zalwani aah eh. lupe pulak purse. takde purse cane nak makan kn? hahaha

zera eira said...

wahh. bb user n iphone tuu! :)
most of it make up kan? :)

azzahoney said...

@zera eira. makeup bende yang perempuan patut ade! :)

azalia hjsalleh said...

kita nk cari apa2 jenis eyeliner yg jenis tahan lama lah.. any idea x?
right now tgh pakai gel eyeliner from silky girl.. ingatkan elok tp messy la.. x suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...