Followers

Wednesday, May 9, 2012

3 blogger yang saya suka!

first blog yang selalu saya kunjung adalah sis zoeyzauyah
antara sebab kenape saya selalu kunjung blog dia;
blog dia selalu update. update pasal makeup. 
suka dia  sebab dia seorang yang humble n friendly. 
dia seorang yang sangat rajin sharing pasal ape-ape pun kat blog dia. 
dan tak malu nak sharing. tak rugi kalau pergi kat blog dia refresh banyak kali kat older post.he
so kalau tak refresh kat dashboard pn tak pe. sebab memang dah bookmark blog dia kat page chrome. :)



blog kedua yang saya selalu dan kerap kunjung ialah blog sis fyna!
dia sangat stunning,adorable!
suka baca blog dia sebab suka baca update makeup dia as a mak andam.
dia suka  buat product review. pastu ade link dia sediakn kat mane dia beli barang tu. 
so sangat benefit pada saya yang baru menapak dalam dunia mua ni. :)
and forget not. dia punya blog pn saya dah bookmark. suka sebab setiap kali  bukak mesti ade je update terbaru. keep blogging ye sis fyna! :)

stoberycokelat.blogspot.com


ok blog dia saya suka dan memang kerap kunjung jugak. dia tak macam blogger fashionista yang lain
dia humble. tak pernah nampak dia promo blog dia kat tempat lain.
dan tak pernah nampak dia gathering dengan blogger famous yang lain.
kira dia tak kejar populariti. 
tapi yang best nye dia seorang kartunis! jarang jumpa perempuan jadi kartunis.! hasil kerja dia best ! 
that's y saya sangat suka pergi blog dia. sering sangat update fashion-fashion yang dia pakai
kadang-kadang bagi inspiration juga kat saya. sebab style dia still maintain as a muslimah. :)


ramai je blogger famous yang saya kenal. dan anda pun kenal. tapi mesti ade seorang tiga yang anda suka. bagi saya, untuk jadi blogger tak perlu famous. yang penting is the things  that you love to share with your readers.
not because kamu nak kumpul follower sampai seribu sejuta  
bukan. :)


p/s : thinking about my first giveaway! stay tune ye! mungkin rezeki anda akan muncul tak lame lagi! he

13 comments:

fyna said...

YEAY AKAK FYNA ADA..NAH CHOKI2 =p

azzahoney said...

@fyna ouch! :D'

'IzzatyKhairuddin' ツ said...

saya pulak suka baca blog AZZAHONEY . hewhewhew :P

azzahoney said...

@izzaty alololo suwittt nye awok. :)

cik najihah said...

semua cantik2

azzahoney said...

@cik najihah awk pn cantik. :D sume cantik. alhamdulilah.

RazFiRa said...

comel semuanya :)

zera eira said...

semuanya gojes macam cik azza. :) untung nya dapat review. :)

zOeY zAu YaH said...

lorrr tiba2 ada saya haha..mekasih tau.mmg btl..nk buat blog takyah kejar populariti..yg pntg happy share dn menulis.

azzahoney said...

@zera eh sy tak gojes la zera. sy gojeng. :P

azzahoney said...

@zoey. always true sis! :D'

azalia hjsalleh said...

suka stalk blog kak fyna. blog no 3 tu penah stalk jugak..

ezzamalik said...

selalu stalk blog 2 dan ke 3.suka style dorang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...