Followers

Tuesday, April 10, 2012

WAH ADAM AF NAK DATANG UIA LAHH!!!

wah kemain kalau ade adam af baru nak tengok concert ni. haha. 
actually im not his fan. biase-biase saje. tapi bile tahu yang adam baru sudah berhijrah. rase nak kenal dia dengan lebih dekat. sape tak kenal adam ni. famous dengan lagu "aha tak tahu. lalalala"  sorry i cannot remember his lyric. he
excited nak jumpe dengan dia. nak kenal dia dengan lebih dekat iALLAH. :)




kalau nak tengok adam AF, Dato' A samad said dan kumpulan nasyid terkenal boleh la meriahkan lagi malam ni. venue kat MAIN AUDI bangunan Kuliyyah of Architecture and Environmental Design. International Islamic University Malaysia. limited to 500 seats only je tau! nak tengok dekat2 kene datang awal baru dapat seat depan-depan . he:) well yes. i've already bought this ticket. :) you bile lagi? orang luar pn boleh juga lah. he

10 comments:

sis92 said...

wah ada dato a samad said ngn beto khusyairi wah wah eksaited -,-

RazFiRa said...

beto khusyairi! wow! best!

Cha_Haya said...

wuuu bestnya..... nk pi nk pi... --,

azzahoney said...

@cha_haya jom2 meriah kan lagi ramai-ramai. :)

azzahoney said...

@rafira. beto khusyairi! :)

azzahoney said...

@sis92. i pn dah naik eksaited dah nih. cewah. he

cik violet said...

kirim salam pada adam n beto..hehe

zOeY zAu YaH said...

bestlah warga uia hihi

NurZalwani said...

best giler tgk Adam depan mata! hee *nak pengsan XD

Amirah said...

cammana boleh saya tak kenal dia?
Bestnya.. dapat jumpa artis yang disukai... Saya rasa takde chance Nathan Sykes nak perform konsert kat sekolah saya.... huuu... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...