Followers

Friday, April 20, 2012

sweet


hello and hi readers.
assalamualaikum.
kali ni saya cuba buat edges tapi dengan menggunakan kale putih biar nampak sweet-sweet sikit.
kalau edges tu di ganti dengan kale hitam mata kita akan nampak galak kan.
hah ni yang mane suke and mahukan makeup yang sweet-sweet gitu lorh boleh la request makeup macam ni. cewah.he :)


before and after.



and here's my result. forget not. thanks to zaty sebab tangkapkan gamba ni untuk saya. kalau webcam kabur lah. :)



so what do you think?


ade beberapa orang yang request nak buat tutorial makeup-makeup saya sebelum ni. tapi tak delah ramai mane pun. dalam dua tiga orang je,he but sharing is caring kan? and saya rase kalau saya ajar secare bertulis pun boleh juga kn kalian?:) 
instead of kalau saya buat video tapi tak de sape nak tengok pun sedih jugak. rase macam syok2 sendiri pulak.tak muh la saya gitu. he 



thank you for reading.

for those who are still looking for your professional makeup but in the lowest price ever do book us early. its nothing below 100. call us at 0133629388 or email us at azzahoney9@gmail.com .

18 comments:

Amirah said...

Wow! Gambar before & after memang nampakkan kelebihan make up tu!

azzahoney said...

@amirah. aah, cuz makeup did everythin. but me biase-biase saje.:)

RazFiRa said...

mata jadi besar :)

azzahoney said...

@razfira. aah. mata saya sepet je sebenarnya. he :)

NurZalwani said...

mata awok jadi besarrrrr! XD

teha said...

wah2 ! cun sngt !

Iza Zaty said...

Cantek nye!!

azzahoney said...

@teha @izazaty thank you deary.:)

EZAD AMIR said...

uh uh uh...
comel sungguh mata =D

nanti sy pakse umi sy dtg bce blog awak, blajar wt mata cam awak (^_^")

keh3

are_lin@yu said...

cantiklah..npk lainnya ;-)

azalia hjsalleh said...

nice!!
buat mata nampak besar
guna eyeliner putih ke?
jenama apa?

azzahoney said...

@ezzadamir. baiknye nak ajak umi bc blog ni. :)

azzahoney said...

@are_lin cuz me biase je sbb tu nmpk lain while applying makeup. :)

azzahoney said...

@azalia. sy gune mac. :)

lisa said...

memang cantik! :)

azzahoney said...

@lisa thank you for dropping a comment here lisa. :)

kura said...

besau nau nmpak matanya. power of makeup :0

azzahoney said...

@kura yes because makeup did. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...