Followers

Tuesday, May 22, 2012

my best blogger friends

i just spotted these three awesome ladies.
rajin sangat comment2. peramah n mesra alam. he
really love to be their friend.
yang lain tu jangan kecik ati tau. thanks jugak. yang mane yang saya tak letak tu sorry k. saya tetap
ingat even though you are new here.
kalau korang preview comment side saya tu mesti ade je tiga orang ni.he
thanks tau. terharu sbb ade orang yang sudi bace.
and bertambah-tambah terharu bile ade orang yang prihatin berikan kritikan 
yang bagus dan membina kepada saya.
practice makes perfect. fall makes you up.
thank you dear brothers and sisters. he


yang ni studio-mate saya. zalwani. kalau nak approve commenters mesti ade je die kat 
ruang comment.. :) bosan lah asyik muke awok je wanie? haha



yang ni pula zera eira.
blog dia banyak cerita pasal story die. orang nye cute je.


 

yang ni pula sis razfira.
suka blog die sbb banyak info-info best.
pernah share info daripada blog sis razfira ni kt fb :)






korang boleh usha blog dorang. tak pun naikkan traffic dorang. feel free to do so. :)
sbb dorang kawan saya. cewah. bile mase ntah declare? ahaks

7 comments:

RazFiRa said...

waahhhh terharu giler!

huhu thanks azzahoney.. blog anda lg best :)

zera eira said...

terharu sangat2 sbb blogger cantik promote kita lahhhh! :)
thankyou yawww. :) kita kawan taw. best fren bole? :D

azzahoney said...

@razfira thanks jugak tau. he :)

azzahoney said...

@zera eira. boleh! awk pn cantik zera. he :)

NurZalwani said...

eiii mengade betol Azzaaaaa! haha. thanks Makcikk *terharu :'))

hafiz hafizol said...

eh, hafiz hafizol x dek pun.. kehkehkeh

azzahoney said...

ceh wani suke lettew. ahaks. :P

@hafiz. haa rerajin la komen seikhlas ati ye pasni. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...