Followers

Monday, May 21, 2012

fazura makeup look be my inspiration.


artis malaysia kalau makeup yang saya paling suka adalah gaya pilihan makeup daripada dear beautiful and stunning miss fazura.!
memang minat dia dari dulu lagi.
tak ramai artis malaysia yang saya minat.
sebab saya kurang mengikuti perkembangan dunia artis.
kalau gossip-gossip je no satu.haha
artis malaysia kalau boleh listkn sape paling cantik "FAZURA!!!!!"
kene jerit kuat-kuat sebab excited punya pasal.

suka makeup fazura. simple. lawa. stunning.


kening fazura tebal.naturally beautiful. pastu pipi pakai blusher warna soft peach or gold brown.
memang lawa! nampak  natural je.




kalau korang perhatikan.gaya makeup fazura semua lebih kurang je. semua nampak natural. lipstick pink or pale brown. 
memang lawa sangat.

eyeshadow pn tak pakai yang hard color. just apply gold brown. light brown. tak pn.earth or pastel color.
kebanyakkan makeup fazura semua macam ni. lawa kan? he
pandai MUA fazura makeup.


suke yang ni jugak.
combination color purple and white for the eyeshadow. serupa macam Barbie doll.

lawanya nye awak fazura.
cepat-cepat lah kahwin dengan TMJ (Tengku Mahkota Johor) ye.
nanti jangan lupe jemput kite tau. kite kan kawan. ahaks! :P


would never forget this.
love you fazura. xoxo! XD

artis kat malaysia ade dua je yang saya minat
 kak erra fazira
dengan miss fazura.

peace

3 comments:

RazFiRa said...

memang cantikk

azzahoney said...

@razfira. like a princess. :)

zera eira said...

fazura bercinta anak raja! :) hehe. super ohsem. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...